Santbergenborrel 27 april 2012 Business First

Business First

Elke echte ondernemer is op zoek naar additionele omzet. Als ondernemer ben je ambitieus, innovatief en je realiseert je dat je niet zonder een netwerk kunt. Kees Heutenik van Business First onthult dan de geheimen van het voeren van netwerken en acquisitie.

De bijeenkomst vindt plaats bij FlexOffice Nederland in Santbergen,
Noorderweg 2 ,1221 AA Hilversum. Programma:

15:30 – 16:00 uur Inloop en ontvangst

16:00 – 16:45 uur Lezing Kees Heutenik (Business First)

16:45 – 18:00 uur Netwerken

18:00 – 18:15 uur Einde

Heeft u vragen over netwerken en acquisitie? Stel ze vast per mail (service@flexofficenederland.nl) aan ons. Tijdens de lezing krijgt u antwoord!

Deelname is geheel kosteloos! In verband met de catering vragen wij wel om uw komst vooraf aan te melden per mail service@flexofficenederland.nl. Wij rekenen op uw komst. Wereld Administratie is sponsor van de Santbergen borrel.