Santbergen borrel 29 november 2013

Graag nodigen wij u uit voor de Santbergenborrel op 29 november aanstaande. Arthur Noordhuis van het Nederlands Debat Instituut vertelt u alles over mondelinge overtuigingskracht en vergadertechnieken. 

Nederlands Debat Instituut

Arthur Noordhuis is senior trainer en wordt dagelijks in heel Nederland ingezet als debatleider, gespreksleider en juryvoorzitter. Hij wordt door vele cursisten enorm gewaardeerd om zijn bevlogenheid en deskundigheid. Als senior trainer  verzorgt Arthur o.a. alle mogelijke trainingen op het gebied van mondelinge communicatie en meningsvorming. Binnen het Nederlands Debat Instituut ontwikkelt Arthur regelmatig nieuw lesmateriaal en oefeningen. Hij is medeauteur van het boek ‘Debatteren om te winnen’ dat wekenlang in de top 5 van Managementboek stond.

Het programma is als volgt:
16:00 – 16:30 uur  Inloop en ontvangs
16:30 – 17:00 uur  Presentatie door Mr. A.A. Noordhuis
17:00 – 18:15 uur  Borrel 18:15 – 18:30 uur  Einde

De Santbergen borrel vindt plaats op de Noorderweg 2 te Hilversum. De lezing begint om 16.30 uur om 17.00 uur start de borrel. Deelname aan de lezing en/of borrel is gratis. Wel even aanmelden op: receptie@flexofficenederland.nl

Wereld Administratie is sponsor van de Santbergen borrel.