Santbergen borrel 28 februari 2014

BBAN_Groep_Logo_EmailHierbij nodigen wij u uit voor onze maandelijkse open netwerkborrel op vrijdag 28 februari 2014 met als thema:

BBAN doet “alles” behalve bouwen.

Wij ontmoeten u graag om samen met u invulling te geven aan een gezellige, succesvolle netwerkbijeenkomst. Een moment om opnieuw met elkaar in contact te komen en de maand af te sluiten met een toast!

Tijdens deze netwerkbijeenkomst zal René Verlaan, bouwkundige van de BBAN Groep een presentatie verzorgen. Vanuit zijn vakgebied en door jarenlange ervaring zal René verder ingaan op het ingewikkelde proces wat (ver)bouwen heet. Van belang is dat de prijs, kwaliteit en voortgang bewaakt moet worden om tot een kwalitatief betaalbaar en goed eindproduct te komen.

Het programma is als volgt:
16:45 – 17:15 uur  Inloop en ontvangst
17:15 – 17:35 uur  Presentatie René C.J. Verlaan, BBAN Groep
17:35 – 19:00 uur  Borrel
19.00 – 19.15 uur  Afsluiting

De Santbergenborrel vindt plaats op de Noorderweg 2 te Hilversum. De presentatie begint om 17:15 uur en om 17.35 uur start de borrel. Deelname aan de presentatie en/of borrel is gratis. Wel even aanmelden op: receptie@flexofficenederland.nl. Liefst aanmelden vóór dinsdag 25 februari a.s. in verband met de catering.
Voelt u zich vrij om een introducé mee te nemen. Indien u wenst kunnen wij uw bedrijfslogo tonen tijdens uw aanwezigheid op de borrel. Wilt u in dat geval s.v.p. uw bedrijfslogo per e-mail aanleveren via bovenstaand adres?

Graag willen wij u kennis laten maken met onze dienstverlening, waarbij u vrijblijvend
1 week gratis gebruik mag maken van onze telefoonservice
.
Wenst u meer informatie, dan kunt u bij ons hierover informatie inwinnen.

Wereld Administratie is sponsor van de Santbergenborrel.