Regionale netwerkbijeenkomst vrijdag 27-03-2015. Thema: Een goed team is het halve werk!

Thema: Een goed team is het halve werk!

Hierbij nodigen wij u uit voor onze eerstvolgende netwerkborrel voor ondernemers op vrijdag 27 maart a.s. in samenwerking met Media Werkplaats Hilversum.
Wij ontmoeten u graag om samen met u invulling te geven aan een gezellige, succesvolle netwerkbijeenkomst. Een moment om opnieuw met elkaar in contact te komen en de maand af te sluiten met een toast!

Tijdens deze netwerkbijeenkomst zal Eelco den Bode ons meer vertellen over ondernemerschap. business-plan-ondernemingsplan-2 Ondernemerschap is kansen zien, kansen benutten en het creëren van waarden voor uzelf als ondernemer en voor uw klanten en zijn omgeving. De een is gedwongen om het ondernemerschap in te stappen en de ander kiest er bewust zelf voor. Hierbij is een dosis lef nodig want u zegt bepaalde zekerheden vaarwel zoals een regelmatig inkomen. Maar waar hangt nu het succes van uw bedrijf vanaf?
Bij het oprichten van uw eigen onderneming komt meer kijken dan alleen een goed idee of vaardigheden, bijvoorbeeld: Hoe regelt u uw juridische positie, boekhouding, administratie, fiscaliteiten, secretariaat en/of acquisitie? Welke weg volgt u, durft u een nieuwe weg in te slaan of zet u uw eigen gebaande weg voort?
Graag neemt Eelco u mee in onze visie op ondernemerschap anno nu.

Aanmelden via e-mail:
receptie@flexofficenederland.nl in verband met organisatie en catering.

Het programma is als volgt:

16:45 – 17:15 uur Inloop en ontvangst
17:15 – 17:25 uur Opening door Bas Nieuwenhuijsen en Toby Nieman
17:25 – 17:45 uur Presentatie Eelco den Bode
17:45 – 19:00 uur Borrel
19:00 – 19:15 uur Afsluiting

Graag, tot 27 maart 2015!

Met vriendelijke groeten,

Namens het team van FlexOffice Nederland en Wereld Administratie