GOOISE HARINGPARTY 2016!

Officiële opening Art Laren tijdens netwerkborrel

Op vrijdagmiddag 17 juni vanaf 17.00 uur wordt bij de horecastand ´Anton´ op Art Laren weer de ´Gooise Haringparty´ gehouden.

Kiwanis, Art Laren, Gooise Haring Party 2016

Dan zal een ´bekende Laarder´ de openluchtkunstbeurs aan het einde van de eerste beursdag op ludieke wijze officieel openen. Daarna is er volop gelegenheid om te netwerken met galeriehouders, kunstenaars, relaties, met wethouders en Larense ondernemers, met vrienden en Kiwanis-leden.
ENTREE BEWIJS / TOEGANGSKAART

KOM OOK: nodig relaties, familie en vrienden uit voor de haringparty-netwerkborrel van 17-20 uur, met uitloop naar gastrobar Anton (naast Mauve). Omstreeks half zeven staat de openingshandeling door de ´bekende Laarder´ gepland van de 21e editie van ART LAREN.

De toegangsprijs bedraagt € 12.50. Op vertoon van uw entreekaart ontvangt u 5 munten die kunnen worden ingewisseld voor een haring (1 munt) en/of drankjes (wijn/bier/limonade, 1 munt). U besteedt de munten zoals u dat wenst. Overige drankjes of haring à € 2,50.
In uw toegangskaart zit een bijdrage ten behoeve van het welzijn van kinderen. Dit jaar steunen wij met de opbrengst van Art Laren de Mieke Huigen Stichting.
(Meer) kaarten kunt u via deze link online bestellen voor € 12,50 p.p. 

Goede doel

De Mieke Huigen Stichting ondersteunt een ziekenhuisproject in het plaatsje Nangoma gelegen in Zambia met apparatuur, medicijnen en inboedel. Ook de bouw voor een kinderziekenhuis in Nangoma wordt door de Mieke Huigen Stichting gebouwd en ondersteund.