Bedrijfsadministratie

(Her)inrichten van de administratie

Een goed ingerichte administratie kan voor u werken. Uw bedrijfsadministratie geeft u inzicht in uw opbrengsten- en kostenstromen. U weet dan of het tijd is om te investeren of om op de kosten te letten.

Voeren van de administratie

Het voeren van de administratie kost tijd. WERELD ADMINISTRATIE kan dit voor u verzorgen, zodat u meer ruimte overhoudt voor uw eigen onderneming. Het verzorgen van uw administratie gebeurt ofwel bij ons op kantoor ofwel bij u op kantoor. We werken onder andere met de computerprogramma’s Exact en Twinfield.

Opstellen (management)rapportages

Voor het aansturen van uw eigen onderneming is het nuttig dat u periodiek inzicht heeft in uw financiële huishouding. WERELD ADMINISTRATIE kan voor u periodiek (per maand of per kwartaal) een managementrapportage opstellen zodat u op elk moment weet waar u aan toe bent.

Opstellen jaarverslag

Niet voor iedere onderneming is dit een verplichting. Ons advies: alleen doen als het nut heeft. Voor het opstellen van een jaarverslag refereren wij u graag naar Global Accounting & Advisory.

Loonadministratie

Het voeren van de loonadministratie hoeft u niet zelf te doen. WERELD ADMINISTRATIE kan de loonadministratie en de maandelijkse aangifte loonbelasting voor u verzorgen.

Belastingaangiften en fiscale advisering

Het doen van belastingaangiften is een wettelijke verplichting, daar komt u niet onderuit. Vanzelfsprekend kunnen wij u adviseren over onder andere aftrekposten en btw-aangiften. Tevens kunnen wij uw aangiften van a tot z voor u verzorgen.

Administratie Wereldadministratie rapportage