In control op het gewenste moment

De jaarlijkse management informatie/rapportage is traditioneel een moment om samen met een financieel specialist te kijken naar hoe het afgelopen jaar is gegaan. Wij vinden dit inefficiënt en staan liever elk kwartaal stil bij de financiële resultaten, of zo vaak als u wenst. Tijdens een overlegmoment nemen we samen de cijfers door, zodat u precies weet wat uw situatie is. We denken met u mee over hoe u financiële doelstellingen kunt halen en zijn nieuwsgierig naar hoe het verder met uw organisatie gaat. Wij stellen een moderne jaarrekening op, dus eentje die aan de SBR-standaarden voldoet, zodat u de gegevens eenvoudig met andere partijen kunt uitwisselen. Als u een BV heeft, wordt de jaarrekening met een samenstellingsverklaring en professioneel inzicht door een registeraccountant geleverd. Bij Wereld Administratie bent u in control op het gewenste moment.

  • adam-birkett-336287-unsplash

Altijd en overal een actueel overzicht van uw administratie

  • Twinfield-dashboard-homescreen (1)

Wij begrijpen dat een strakke en verzorgde administratie belangrijk is om beleid te kunnen bepalen en de juiste financiële keuzes te maken. De huidige technologische ontwikkelingen bieden mogelijkheden om dit heel efficiënt te doen. Wat vroeger veel uren kostte, doen we nu in een mum van tijd.

Het optimaliseren van administratieve processen levert niet alleen tijdwinst op,  maar ook een actueel overzicht. Onze klanten kunnen 24/7 alle financiële gegevens inzien op een overzichtelijk dashboard. Op iedere locatie waar internet beschikbaar is en natuurlijk zodanig beveiligd dat alleen u toegang heeft.

Contactformulier