good Uw administratie goed geregeld
clock 24/7 uw financiële koers in beeld
strong Incl. financiële begeleiding én planning

Meer dan alleen een goede boekhouder

We staan regelmatig stil

De wereld wordt steeds complexer. Er wordt door uitvragende partijen veel druk op ondernemers uitgeoefend om te voldoen aan een toenemende informatiebehoefte en alle verplichtingen die daarbij horen. In alle facetten van onze dienstverlening vinden we het daarom belangrijk om regelmatig stil te staan. Zo staan we vaker dan één keer per jaar stil bij de financiële koers van uw organisatie. Zodat u tijdig uw koers kunt aanpassen als de financiële situatie daarom vraagt. We staan ook stil bij fiscale vragen die bij de ib-, vpb- en btw-aangiftes naar voren komen, omdat we het belangrijk vinden dat u fiscaal 100% geoptimaliseerd bent. Daarnaast staan we stil bij uw administratie zodra u het daarvoor tijd vindt. We zijn altijd beschikbaar voor alle financiële en financieel-juridische vragen.

We helpen u een goede koers te varen

Wij kijken regelmatig samen met u naar uw zakelijke wensen en doelen. Zowel op de korte als lange termijn. Vervolgens leggen we uit hoe u hier financieel invulling aan kunt geven. Regelmatig evalueren we of alles nog volgens plan verloopt. We passen een en ander aan als dat nodig blijkt te zijn. Met Wereld Administratie staat u er niet alleen voor, maar heeft u een financiële partner die u helpt om een goede financiële koers te varen.

  • Financiële koers
  • dash-wereld

Altijd én overal actueel

Wij begrijpen dat een strakke en verzorgde administratie belangrijk is om beleid te kunnen bepalen en de juiste financiële keuzes te maken. De huidige technologische ontwikkelingen bieden mogelijkheden om dit heel efficiënt te doen. Wat vroeger veel uren kostte, doen we nu in een mum van tijd. Het optimaliseren van administratieve processen levert niet alleen tijdwinst op,  maar ook een actueel overzicht. Als u klant bij ons wordt, kunt u 24/7 alle financiële gegevens inzien op een overzichtelijk dashboard. Op iedere locatie waar internet beschikbaar is en natuurlijk zodanig beveiligd dat alleen u toegang heeft.